University of Port Harcourt, UNIPORT Post UTME Past Questions and Answers

Good Day,

We have the University of Port Harcourt, UNIPORT Post UTME Past Questions and Answers for all to download and prepare for the examination.

Make good Use of It for best results!. A Sample is Shown Below:Free AAUA Post UTME Past Question And Answers

 

In Questions 25-35 choose the option Nearest in Meaning to the Word or Phrase in Italics
He lost his voice momentarily
25 (A).in a moment (b). In a split second  (c). For a brief period of time
(d).with out delay (e). Was perplexed by.
26. He took exception to Ezenwa’s remark.
(A).was delighted at (b). Was excited by (c). got demoralized by (d). Objected to (e). Was perplexes by.
27. He is loved his altruism
(A).benevolence (b).sincerity (c). Selfishness (d).selflessness (e).kindness
28. The gallant soldiers met their Waterloo at Philippi
(A).victory (b).trouble (c). defeat (d).happiest (e) enemy.
29. You are free to leave the hall
(A). at an advantage (b).opportune (c).at liberty (d).right
30. The discussion became animated
(A). specializes (b) lively (c).intellectual (d) unruly
31. Rich citizens are often niggardly in their ways.
(A). beggarly (b).sordid (c) .miserly (d). pompous
32 Thompson was a prosecution witness at the court hearing
(A).false (b).reliable (c).government (d).trial
33. The new education system took off this school year.
(A).went off (b).continued (c).began (d).resumed.
34 His has been a life to reiterate the point curlier made.
(A).faith (b).fantasy (c) .grandeur (d) religion.
35. Think I ‘ii like to reiterate the point curlier made
(A).withdraw (b). Change  (c).challenge (d).repeat.

 

How do i get the University of Port Harcourt, UNIPORT Post UTME Past Questions and Answers?

Well, enough said, to download the University of Port Harcourt, UNIPORT Post UTME Past Questions and Answers,

  1. First show us some love by Clicking any of the buttons below to show the download link.

 

Click Here To Download Your Free Post UTME Past Questions

 

  1. When the Page opens, Select the link of the Faculty you applied for from the list of past questions
  2. Save the PDF File that contains the past questions for your Faculty
  3. You can now read and practice the past questions on your PDF enabled device or go to any business centre or Cyber Cafe to Printout.

 

Please, If VNTI has helped you in any way, why not show us some love by Sharing this post using the links below or comment below to tell us how we have helped you.

 

Thanks and God bless!

 

Comments

  1. onyema friday says:

    i ave nt gotten how to get d past questions and answera

Leave a Reply Or A Question